Sömntuta

Jag har varit dålig på att uppdatera men jag orkar inte hihi.

I lördags var vi på starlight det var helt okej, men mina fötter mådde inte allt för bra dagen efter. Var inte hemma fören runt fyra och det är för sent för lilla mig. I söndags kom robin till mig, vi låg och slö kollade på OC.

Igår var både jag och robin lite småsjuka, enligt honom var det mest synd om honom. Så vi åt pizza o massa godis framför tv'n hela kvällen. Och det var tungt att gå upp imorse när han fick ligga kvar o sova!!

hallå i stugan !

Hejsan alla glada, nu har lilla sofia hittat hit :D
Jag kom med tåget 20 i fyra och då stod älskade jenkan där och mötte moi ! : ) Nu sitter vi hemma hos mig och tittar på tv, hon ska sova här i natt sen ! Wiiiiiie har sknat att somna med henne bredvid min sida !
Vi tänkte bada, men dumbommen jenka får inte bada pga sin navel percing ! bajs på henne ..

hahha men nu ska jag säga hejdå och vara social men jenksen !
puss och hej leverpastej !


I know

Jag vet om mina brister och de fel jag gör, men jag behöver hjälp för att skärpa mig.

Jag älskar dig Robin Nilson


Onsdag

Den här veckan bara springer i väg, tiden har gått så fort. Jag vaknade hos min älskling imorse, det är det bästa jag vet, det borde alla veta. Pappa skjustade hem mig förut, jag och mamma hade en lång pratstund  om allt mellan himmel och jord. Sen har jag pluggat lite och nu sitter jag här. Jag funderar på att lägga mig snart eftersom jag har praktik imorn och börjar som sagt kvart över sju, det är inte spec frestande. Men vad ska man göra..

ÅH min bästa vän kommer på fredag, det gör mig så glad. Och hon ska stanna hela helgen!


Mentorstid

Ja min kära mentor har fått för sig att vi ska göra något vettigt på mentorstiden, vilken betyder att hon ska hålla kvar oss varenda sekund. Men det som är konstigt är att vi har inget att göra? Ibland är lärare bra dumma alltså. Så ja, jag sitter här. Vi slutar halv fyra ( som sagt inte en sekund tidigare!!! ) då ska jag hem till robin o byta om o äta o så, sen ska jag träna på friskis och svettis klockan fem, ska bli skönt! Sen blir det hem till robin igen och plugga och vänta på att han ska sluta jobba. Ja så ser min dag ut idag.


keep it

Jag ligger hemma och slö kollar på förhäxad, det är faktiskt inte bra hmm men har man inget bättre för sig så. Skolan idag var skapligt tråkig, efter skolan gick jag till guldhuset så hon fick kolla på min navel, hon sa att det såg bra ut och var jätte fint, det känns ju bra. Sen gick jag och klippte mig, det blev en hel del som rök, allt det slitna. Imorgon har vi teori på idrotten, det är skönt då slipper vi byta om, sen efter skolan ska jag träna tror jag, sen blir det hem till min älskling och sova där!

one thing

Jag vill veta, jag kan inte gå runt ovetande längre.

Kanske är det inte samma sak för dig


Men jag går sönder

Gårdagen

Gårdagen blev lyckad!












Fredag

Äntligen! Det ska bli så skönt att få sova ordentligt! 
 
Det värsta som finns är ju när andra lärare hoppar in för att en lärare är sjuk. Dom förstår lixom inte hur det går till på våra lektioner och ska leka stränga. Om vi säger att vi inte har något att ta upp på klassrådet, ja då har vi ju inte de? Vad är det som är så svårt att förstå?

AJA!

kostym

det roligaste som kan hända i det här huset är när min käre far ska hitta sin kostym! haha

Låt oss säga att vi har vikt oss av skratt här hemma

something more

Praktiken idag gick bra, var lite seg imorse bara men sen gick de bra. Jag blir så glad av att se hur mkt vårat arbete uppskattas, det är nog det bästa av allt. Nu är jag trött, alltid efter praktiken, ska väl försöka sy in emelie jeans sen, bara jag orkar! haha. Imorgon är det fredag då ska jag mysa med min älskling, på lördag ska vi vara barnvakt åt hans småsyskon. Så ser min helg ut. Ne nu ska jag pallra mig upp, kan inte sitta här o glo hela dagen.

Fan vad jag klagar på att jag är trött i alla inlägg.


ready

nej jag har helt tappat lusten för det här, men jag får väl försöka.

Vaknade hos robin imorse, kändes väldigt tungt att gå upp när han fick ligga kvar. Men jag tog mig till praktiken till slut, det var en helt okej dag, jag fick gå med christian, men jag var så sjukt trött så jag kan inte ha varit något spec roligt sällskap. När jag slutade åkte jag hem o la mig i sängen, och här har jag legat sen dess. Jag är så trött! Känns som jag kommer somna vilken sekund som helst. Tänkte få med mig emelie på en promonad så jag inte somnar, men vi får se hur det blir med det. Jag ska lägga mig tidigt iaf så jag hoppas jag är piggare på praktiken imorn! Jag har även skrivit klart en uppsats i svenskan som ska vara inne på fredag, så den har jag skickat in, tror det kommer gå bra!!


Tråkiga söndag

Japp, sitter hemma hos min pappa, va nyss ute och övningskörde, jag får sån panik!

I fredags var jag och robin ute på näset och åt mat med hans föräldrar och kollade på så ska det låta. Det var mys pys. Igår vad jag och emelie ute och åt, sen gick vi hem till robin och kollade på melodifestivalen. Jag och robin kollade lite på resor, kanske blir något snart.

Ne gud va tråkigt de här va

Underbar och älskad av alla

japp, jag sitter och kollar på underbar och älskad av alla, har sett den förut och tycker väl inte att den är spec bra jag får bara panik på sånna personer som Isabella, men jag har inget bättre för mig. Imorse träffa ja robin en stund fast vi låg bara och sov innan han skulle till jobbet. Jag passade på attt fixa nytt friskis kort och färga håret under dagen. Sen klockan fyra började jag min praktik, slutade kvart över 8, det var väldigt roligt idag och jag är lite ledsen över att jag måste byta praktikplats efter påsklovet. men men

Dags o sova bye!

GRATTIS EMELIE PÅ 17ÅRS DAGEN!!!!!!!!!!!!


Världens sexigaste kvinna enligt mig




Pay attention to me I don't talk for my health

Sitter och skriver på en uppsats, känner mig ganska duktig faktiskt för jag är snart klar och den ska va inne nästa fredag så jag är ute i god tid, men det känns bra att bli av med det så fort som möjligt. När jag pluggar försöker jag ha det så mysigt som möjligt så jag ska trivas lixom, jag har lite tända ljus, bra musik och lite frukt att snaska på, det brukar gå lättare då. Jag ska snart sätta igång med engelskan oxå. Imorgon är det praktik, jag ser faktiskt fram emot det lite, det är rätt skönt och jag gillar mina så kallade kollegor! Om jag har tur får jag även jobba kväll på torsdag, det blir alltså sovmorgon till 16.00, sånt gillar jag.

Jag saknar min Robin. Ja, jag vet det är jätte jobbigt att läsa människors bloggar där de endast skriver om hur mkt de saknar sina pojkvänner, men jag har rätt att skriva det för vi har nämligen inte setts sen i söndags. Så ensamt att somna utan honom som håller om mig. Ne nu ska jag tänka positivt det var länge sen! Jag måste verkligen försöka rycka upp mig, jag är en plåga hemma, jag är antagligen en plåga i skolan med mitt humör. Men det här går väl också över får man väl hoppas!


Ingen rubrik

Ingen fattar, jag vet att det kan bero på att jag inte kan förklara. Det var länge sen jag kände mig så här deppig, och jag vill inte att min blogg ska bli värsta depp bloggen men vart ska ja annars skriva av mig? Jag måste verkligen tagga till men allt känns så onödigt, känns som det inte finns någon mening med något jag gör. Känns som jag bara vill ligga hemma och sova bort mitt liv. Går jag på fest, ja jag är glad för stunden, sen då? Allt känns så jävla onödigt.

Dont bother

Jag har kommit in i någon sorts period tror jag, jag blir irriterad o arg över allt, och det går då ut över de personerna som jag älskar mest, och jag tycker så synd om dem, men ja kan inte stoppa mig själv, jag kommer på mig själv nån timme senare och skäms och får försöka förklara, men vad gör man när man inte kan förklara? när alla säger
 - Förklara så jag fattar!
Men jag kan inte förklara, jag vet inte vad det är! Det måste vara något som ligger och trycker längst inne i mig men som helt enkelt inte kan ta sig ut.


Min kärlek, Robin Nilson, vad skulle ja göra utan dig?


Ny design

Japp, och det har Cissi varit så gullig att hjälpa mig med, tack så mkt :)

Bananhammok

Jag är helt sjukt trött, jag förstår inte vad det är för fel. Jag vill ha sommarlov, värme, sol och bad. Är det ens nån som vill ha vinter ? Finns det något positivt med det?

Skolan idag var helt ok, vi gör typ inget, det är väldigt soft på omvårdnad måste jag säga. Slutade två så ja var hemma vid halv tre och har legat och kollat på tv sen dess. Jag ska lägga mig tidigt ikväll, jag kan knappt se vad ja skriver nu för jag är så trött...

Saknar min Robin ..

All I want to

Jag borde skämmas, jag är så otroligt dålig på att blogga. Men egentligen, vad får jag ut av att sitta här och skriva vad jag gör, har gjort och ska göra? Det är bara ni som är lite sugna på mitt liv som kan sitta o öggla igenom det här. Men jag får väl försöka ett tag till då.

I fredags var jag lite impulsiv och piercade naveln, aj det var inte ett dugg skönt, och jag kan säga att jag kommer aldrig göra om det. (Inte för att det behövs). Sen var jag på bio med Elin och Hannah, vi såg män som hatar kvinnor, det är nog den bästa svenska filmen jag har sett, men väldigt läskig. Och eftersom min kära pojkvän Robin påstår att jag skriver för lite om honom i min blogg ska jag kanske berätta att han gick i sömnen den natten ut i vårat garage och skrämmde upp mina föräldrar hih. I lördags åt jag och robin mat med mina föräldrar sen åkte vi hem till honom, jag kollade på melodifestivalen, han på fotboll, jag somnade på soffan, han framför datan.


Lets get ill

Japp, min huvudvärk verkar aldrig vilja gå över. Igår kväll var det som värst men nu börjar det lugna sig lite. Sitter hemma hos Robin, han är i väg o jobbar så ja det finns inte så mkt och göra funderar på o åka hem om en stund. Jag var och solade förut, jag kan ju säga att det behövdes på bleka lilla mig.

Japp jag funderar på att l'ägga ner bloggen

?

Det är konstigt, vi som var så bra vänner, nu ses vi inte ens längre, vi hörs inte av. Det som är jobbigt är att ni verkar inte ens bry er, det verkar inte som att det saknas något för er. Jag har mig själv att skylla också, men det känns inte som att någon av er vill göra något åt det här. Ni säger att vi ska ses och blablabla men vad händer?

Jag har älskat tiden med er

Tack för att ni finns

Robin Nilson, Emelie Abrahamsson, Frida Eriksson, Madicken Wahlgren, Lina Pettersson, Sofia Pettersson

Det är ni som gör min dag nu

Anonyma

Jag måste säga att jag saknar alla anonyma hotfulla kommentarer. Vart har ni tagit vägen? För det kan väl knappast va så att ni skaffat er ett liv eller?

Helgen

Ja som ni märker så är det lite torrt i min blogg, men jag har tappat lusten lite! I fredags åkte jag och Robin ut till bie, vi var båda trötta men jag lyckades få med honom ut för jag skulle rulla i snön, men snön var hård. Så typiskt. Igår var vi hemma hos robin och kollade på melodifestivalen, det är ju inte alls bra längre, inget värdigt. Jag hatar verkligen programledaren! Sen kom Lisa dit så då satt jag och hon och spelade mariocart tills sent på natten, övning ger färdighet!


RSS 2.0