Fuck it

De som inte har något med saken att göra kan sluta lägga sig i, för antagligen vet alla inte om varenda detalj!

avbrott

ja det har det varit i min blogg ett bra tag nu. Men jag har så mkt och tänka på och jag har försökt men har helt enkelt inte kunnat få ner de på tangenterna. Det är iaf en hel del strul just nu, saker händer som jag inte alls förberett mig på, och andra saker som förvånar mig så sjukt mycket att jag blir helt förvirrad och vill bara lägga täcket över huvudet och inte vakna fören 2011 när jag får flytta ifrån den här jävla hålan. Jag vet inte om jag ska vara glad eller bara orolig över en del besked medans andra bara gör mig nere och får mig att känna mig som världens sopigaste vän. Men det är inte så lätt, trots att det är lätt för andra att säga att om jag menar de jag säger så är det inte så svårt att göra valet, men det är det, trots att jag bryr mig så otroligt mycket om min vän, men kan inte visa de. Jag vet inte, frustration. Jag är heller inte ett dugg taggad in för valborg, kan man inte hoppa över de bara? Så känns det iaf just nu.


hmm

att man orkar...


...

Jag vet inte hur långt man kan gå för att såra en annan människa. Men jag är trött på att lägga ner hela min tid på något och göra allt för det när det ändo är jag som blir sårad i slutet. Människan är ett grymt djur som endast tänker på sig själv i alla lägen, tänker inte på hur mkt man kan såra någon annan. Jag var så sjukt kär, jag blev så otroligt sårad och ledsen. Jag vet att alla någon gång blir det men det här var så jobbigt, hämskt jobbigt för mig. Men det finns ju vissa andra som vunnit på de hela, hoppas dom mår bra, nu när jag mår som värst.

Jag älskar fortfarande, men jag går vidare.

Lill lördag

märks när min låtsas pappa kommer ut med två  plattor från systemet!

Idag har jag haft praktik, började sju imorse men det gick rätt bra, jag har inte varit så trött. Sen gick jag och madicken och köpte tågbiljetter, vi ska hoppa skolan på fredag och åka till norrpan! Vi gick hem o gosa med hennes vovve!

 



JAG TRÄFFA JOHANNA IGÅR !!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Brandlarm

Började halv tio idag, jag fick sitta ute i kylan i 20 min o vänta på min buss som var försenad, jävla bussar alltså! Vi kollade på bio imorse, en helt okej film, väldigt intressant, som vanligt kommer jag inte ihåg vad filmen hette! Sen när vi kom till skolan startade brandlarmet och det blev ett litet skådespel, vi tvingades hoppa ut genom fönstrena. Ja brandmännen gick in för de med rökmaskin o grejer, och vi fick stå o frysa! Irriterad jennika japp!



Jag, snyggmarcus och lina!


Städerska?

Tydligen har jag dragit på mig ett jobb att städa hos en väldigt stökig ung man, klockan 04.52 ska jag befinna mig där, som tur är har han några gammla fiskpinnar från förra hösten som behöver ätas upp, min lön, jag känner mig hedrad. Ska överväga ett tag och sedan lämna mitt svar innan dagen är slut, låter som ett helt okej erbjudande eller?

Jag har inte alls varit duktig i skolan idag. Eller jag gjorde faktiskt ett prov med helene i min klass, kändes som det gick bra men mkt annat har jag faktiskt inte fått gjort! Jag var en riktig trött tjur tant idag, okej nej det var jag inte jag var nog ganska underhållande om jag får säga det själv. Nu ska jag fortsätta ligga i min säng o glo på tv som en annan död fisk.


Patetiskt

Det finns vissa, som inte alls är vad de utger sig för att vara, eller är det kanske exakt de de gör? Det är pinsamt och se på från utsidan, men de verkar inte ha någon aning. De tror att de är kungar när alla egentligen skrattar åt dem för de är så patetiska. Nej jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, för det är ju synd om dem, de måste bara inse de själva. Nej ett par 20 åriga killar som beter sig som småtjejer, det är bara patetiskt!


Kvällen

jag tänkte att nej jag ska inte lägga mig vid datorn när ja kommer hem utan ja ska sova på en gång, ja de gick ju som de gick med den saken. Jag vet inte vad som hände med alla ikväll men jag hade iaf sjukt kul, jag tror att jag och jessica dansade mest av alla haha kungar. Sen blev de natt busss till stan och taxi hem !

Out of place

Jag är så lyckligt lottad, verkligen. Jag har välrldens finaste vänner, jag är ledsen att jag inte tagit vara på det tillräckligt tidigare. Men det är väl något med att våren är här, att jag äntligen vågar mig ut på cykeln igen utan att vara rädd för att frysa. För jag har lyckats skaffa vänner som bor såååååååååå långt bort haha (ja, det är jag som är lat). Förutom emelie då som bor rakt över gatan. Nej men ärligt, varför kan inte alla bo på min gata ist, inser ni hur skönt de skulle va. Då skulle Saara slippa ha tråkigt nu !


...

Är det meningen att jag ska må bättre såhär?

HannaH

Igår åkte jag och sofia ut till hannah, vi skulle vart där vid fem sex men blev lite sena och var väl där vid halv sju. När vi kom dit så var maja emma och elin där oxå. Vi sjöng singstar och myste. Lite senare gick jag och elin och träffade några pojkar som tagit sig till baggetorp i hopp om att få hänga med oss.

Blev mkt snack i natt och somnade inte fören bortåt sex imorse. Inte alls bra när det är skola imorgon!












The angels

Vad skulle jag göra utan mina vänner? Dom ställer upp och gör mig glad när jag mår som sämst inom mig. Idag hade vi påskmiddag hemma det var väl halv roligt som vanligt men skönt att få träffa mina syskon och deras respektive. Sen drog jag till Elin, vi chillade hemma hos henne med katterna och mostrarna. Sen drog vi till Emma W en sväng där alla flickor va, sen till adam och alex. Sen åkte jag och elin hem till henne och åt kött med potatissallad och sjöng singstar. OCh nu ligger jag i min säng med gråten i halsen.

Night

Året var 2007

2007, ge mig tillbaka. Jag har aldrig varit så lycklig som jag var det året. Speciellt sommaren. Jag hade mina allra bästa kompisar hos mig hela tiden, och inget kunde splittra på oss. Min bästa vän var vid min sida 24/7, vilket inte går längre. Allt var nytt på något sätt. Jag vet inte vad som hände sen. Vissa av oss började ju gymnasiet. Sofia flytta till sthlm. Inget är vad det brukade vara. Jag vill bara ha tillbaka allt jag hade då, allt jag kännde då, men det går inte. Jag är två år äldre nu, och ja, jag är väl mognare än vad jag var då.  Jag måste erkänna att jag var lite av en fjortis då, men jag hade jävligt roligt. Jag hade inte alls samma problem som jag har idag, egentligen ska jag nog inte klaga, jag har det väldigt bra på många olika sätt , men nej inte fullt ut, men vem har det.

Trion då, som vi så vackert kallade oss. Jag sofia och johanna. Vad händ med oss ? Vi gled isär, men jag vet inte varför, för vi har fortfarande lika roligt när vi väl är med varandra, även om det var flera månader det var bara vi tre. Vi var ju oslagbara, trodde vi, men det visade sig väl att vi faktiskt inte var det. Jag får tårar i ögonen när jag tänker på oss, det oss som inte finns längre. Vi har visst försökt att få det så igen, men det är något som hindrar, och ingen av oss kan väl egentligen svara på vad det är.

Sommaren 2007, den bästa sommaren, tiden, i mitt liv.


är det inte mitt liv?

Varför är alla ute efter att förstöra? Vill ni bara se mig sårad och ledsen ? Mår ni bättre då ?

Jag förstår inte, varför kan ja inte bara få vara lycklig. Sluta prata så himla mycket, är det värt att få någon att gråta sig till sömns?

Det som inte syns

Imorgon ska jag och emelie upp tidigt. Vi ska nämligen mötas mitt på gatan exakt klockan 09.00 för att springa. Imorgon ska jag även försöka ta mig till friskis trots att jag fortfarande är lite sjuker.

jag är så trött på att va deppig, jag försår inte vad som är problemet.


sömntuta

Jag mår inte bra, usch, jag har kännt mig krasslig ett tag men nu verkar de som att det händer något på allvar, det är inte alls skoj. Igår var jag med Emma w, Emma H, Elin, Emelie Hannah och Maja. Vi kollade på en skräckfilm, det var skapligt läskig men lite seg, kommer tyvär inte ihåg va den hette. Efter kollade vi lite på livet enligt rosa. Sen gick jag hem till Robin runt tolv, jag slö kollade lite på tv men i smyg försökte ja sussa lite på soffan ända till han kom på den smarta idén att vi skulle lägga oss.

Idag vet jag inte vad som händer, ska väl va med emelie sen tror jag. Och förhoppnigsvis övernattar jag hos Robin .

Mr Walderlo

Endast för jag vet att du älskar de :)

Mys med tjejerna ikväll


God morgon God morgon

ligger hemma hos Frida, vakna för nån timme sen lr så. Frida va ute o sprang fem km undertiden ja sov, hur orkar hon?! Igår var vi ganska beroende av ett bubbel spel , vi var inte spec sociala eftersom vi endast hade ögon för det. Vi kollade lite halvt  på vingar av glas men inget kunde slita oss!  Snart ska vi in till stan så då får Åsanisse skjusta hem mig till laggarhult igen!

häst + jennika = vacker syn

Ja, idag följde jag med frida ut till trolldal för att återuppta mina elitkunskaper inom ridning, jag måste säga att dom satt rätt långt in med tanke på att det var tre år sen jag satt på en såndär.

först och främst, hästen va stor



och frida skulle visa sig vara skillad



och vem hade trott att en gammal avdankad gymnast skulle sätta sig på hästryggen igen ?






....

Nu ska jag till min älskling och ta hand om honom!

PUSS

Ragnar 2 år!

Sitter uppe i sthlm hos brorsan, hans son Ragnar fyller två år idag, fast han tror att han fyller fem, men så kan det vara ibland. Jag har dock lite svårt att vara social eftersom mina tårar kommer väldigt lätt, jag kan inte sluta tänka på min älskling som ligger hemma och mår dåligt, jag vill bara va hos honom och krama på honom!

Igår var jag med emelie , madicken och hanna. Vi var hemma hos madicken och kollade på talang och myste med godis och annat gott! Det var väldigt roligt och det fick mig att tänka på annat ett tag.

Grattis Ragnar!



Jag tänker på dig älskling

solen är framme

men vad gör man när tårarna bara fortsätter rinna

Robin Nilson

Jag älskar dig


RSS 2.0