Jahapp

Ja jag är hemma idag igen, jag mådde så otroligt dåligt imorse när jag skulle gå upp så jag skulle aldrig orkat en hel dag praktik.  Och jag saknar tjejernas humor i skolan, och Frida har jag inte sett på hundra år känns det som. Nej nu ska jag ner o försöka äta något, lr ska börja med att försöka ta mig ner för trappen.


Tröttis

Kom hem från Robin för en stund sen. Vi har spelat mario kart hela dagen och av nån anledning så är han bättre än mig, men första gången vi körde mot varann sög han, så sen lämna ja mitt tv spel där, så antar att han nött de en hel del. Jag är en dålig förlorare, väldigt dålig. Jag måste försöka komma i säng skapligt inatt för imorn är det praktik och jag mår fortfarande lite krasligt.

Jag har blivit besatt av vänner, kan inte sluta titta.


just put your trust in me

Jag kom nyss hem, Robins pappa skjusade mig!

Igår kom jag hem med tåget vid fyra, det var roligt att ha med fia på tåget även om vi inte va spec sociala. När jag kom hem så råkade jag somna på köksbordet av någon anledning, det slutade med att ja trilla först ner på stolarna och sen på golvet med stolarna över mig, inte så lyckat alltså. Men det var tur för jag vaknade så då fixade jag mig lite snabbt sen skjutsade pappa ut mig till näset. Då åt vi mat för o fira Lisa. Sen fika vi och kollade på melodifestivalen! Jag tycker inte att det är bra längre, man kollar ju bara för att man måste lixom.


Imorse var både jag och robin helt sega så ingen av oss fick i sig någon frukost, utan vi gick och la oss o sov en stund till. Sen gick vi ut i snöovädret och åkte snöscoter (stavas de så?) på isen!


Ikväll ska jag åka till mamma, och det blir nog ingen skola för mig imorn!



sthlm

sitter hemma hos sofia i sthlm nu med sofia och sanna. Vi har nyss kört ölspelet med oliver och co, så nu är vi glada. Snart ska vi nog dra ut i natten o parta!!!!!!!

haha

Ni anonyma, det är ju säkert väldigt roligt för er att starta en diskutions grupp i min blogg. Konstigt att ni endast är ute efter att såra folk. Och desutom verkar ni tro att jag är dum i huvudet, oj vänta ni vet ju inte vad jag vet lr? Attans, där sprack det för er tror jag.

Tack jag behöver inga upplysningar jag klarar mig så bra ändå ska ni se! Nu kan ni ju sätta er och försöka förstöra för någon annan eftersom ni inte har nått bättre för er i era patetiska liv.


pusspuss!

En fråga?

Vad tjänar ni "anonyma" på att försöka att förstöra för andra? hmm klurigt!

Robin Nilson

Jag har världens bästa pojkvän, bara så ni vet!

Hemma igen

Igår åkte jag o robin ut till näset och myste, vi bada bubbelbad och kollade på en ganska bra film, kommer dock inte ihåg vad den hette. Jag kom hem för nån timma sen så nu har jag och emelie ätit!

Ikväll ska jag till madicken och kolla på svärdet i stenen haha vi ska äta ben and jerrys!

Jag har märkt att dexter skapat sin egna blogg i mina kommentarer så läs den oxå haha. Och ni som kommenterar anonymt, skapligt fegt, om ni så gärna vill få fram era åsikter kan ni ju iaf stå för dem. Och allt snack, jag blir så trött, tror ni på allt ni hör lr? Naiva 7 åringar skulle ja vilja kalla er!

don't you count on me boy

Jag och emelie tänkte kolla på mamma mia men det slutade med att vi ligger med våra datorer o lyssnar på musik! Vi var nyss och solade, så får hoppas att ja fått lite färg nu!

Igår tog jag och sofia ett bad med varsin drink det var jätte mysigt, sen låg vi vakna allt för länga och pratade om allt o ingenting!
Imorse släppte vi av sofia vid station, JAG VAR UPPE HALV SJU! Då gick ja hem till Robin och kröp ner bredvid honom! Snart ska han komma hit, så det blir nog en tidig kväll för oss!

 


Zoofijaahhhhhh

Japp. jag är hos sofia, vi har funderat på hur hon ska stava sitt namn lite mer unikt och ja, ni ser ju mitt förslag i rubriken. Jag koller på gamen och sofia sin biologibok. Vi har nyss tagit ett bad med en varsin god drink och lyssnat på musik. Snart ska vi nog äta semla!!!!

Igår kollade jag och robin på melodifestivalen, måste säga att jag tycker att det är riktigt uselt, vi blev bara irriterade!
Och ja, sen blev det en rätt tidig kväll. Vi vaknade typ tio sen låg vi kvar i sängen några timmar.

Frida Eson

Jag hatar att se en av mina vänner sårade


Alla hjärtans dag

Fick nyss en meter lång ros och gelehjärtan av min älskling!

 


jag är en dålig människa

jag vet, dålig uppdatering. men jag har en anledning. Jag och mamma har sovit i lägenheten de senaste nätterna och där finns inget internet tyvär. Jag har gått och lagt mig halv nio de senaste kvällarna och ändo är jag helt sjukt trött hela tiden, vad är det för fel på mig?

Nu sitter jag hos Robin, ja jag har äntligen tagit hit min laptop. Jag har as ont i bröstet typ vid hjärtat, jag förstår inte vad det är, jag blir lite rädd. Imorn är det alla <3 dag, det kommer nog bli super mysigt!!

I'll be there

Varför tar jag alltid saker för givet? Jag har inte haft någon tanke på att ta med min dator till Robins lägenhet för han har ju inget internet tänkte jag. Frida fråga i helgen om vi skulle ta med dom dit.
- ne det går inte han har inget internet.
Idag sa jag
- Varför har du inte internet här?
-Va? Jag har visst internet här, jag har en nätverkskabel, det är bara o koppla in!

Jag fick damp.

Jag var trött idag, jag och Robin låg och kollade på the break up igår kväll och sen sov jag så oroligt. Jag hade tydligen pratat i sömnen om en radio lr något, det är läskigt, tänk om man säger nått olämpligt? Aja vi slutade 11 idag, det var skönt. Då gick jag hem till Robin så låg vi framför MTV och kommenterade folk.

God morgon!

Vaknade nyss, känns bra att ja inte sov för länge som jag har räknat med. Igår var jag madicken emelie frida och malin och kollade på melodifestivalen. Hallå den där tjatiga "snälla snälla" var det ett skämt lr? Jag blir så irriterad på folk som gör sig fula bara för att sticka ut. Aja jag kom hem runt ett iaf då la jag mig och kollade på några avsnitt av vänner.

Nu ska jag snart gå upp och ta en dusch, men det är svårt för min pappa lägger nya golvplattor i hallen som är precis utanför mitt rum så jag måste hoppa sådant eftersom jag inte får gå på dem, plus att jag blir smutsig om fötterna alltså smuttsar jag ner badrummet. hmm...

Snart kommer min älskling hem från fjällen! Ska bli mysigt att äntligen får sova med honom så det är där jag befinner mig i natt! Tack och hej!

be with u day and night

Skolan igår var soft. Det blev mycket skratt och vi gjorde knappt något. Den enda är att vi har typ 1000000000000 glosor i engelskan, det är inte så kul men förhoppningsvis kommer det att gå vägen iaf. Efter skolan gick jag madicken och daniel hem till madicken och kolla på tv. Sen gick jag och madicken till Robins lägenhet och spela tv spel, sen kom Frida och tjocka som vi är äter vi såklart pizza! VI försökte kolla på lets dance men vi var för skrattiga. Vem åkte ut?

Idag ska jag kolla på melodifestivalen med Madicken och förmodligen Frida wiie. Imorgon får jag äntligen sova med min älskling.



Sigge ger daniel en omgång!



Haha madicken är rädd för hissar!

Home

jag är hemma från en dag med praktik. Det var faktiskt roligt idag, jag fick ta blodsocker, alltså stick i fingret på två. Tog även mitt eget, jag låg på väldigt bra, det var ju tur. Ikväll kommer jag somna tidigt känner jag, jag är helt slut!

Igår hyrde jag o Robin film o åt pizza, tjocka som vi är. jag kommer inte ihåg vad filmen hette men den var bra iaf. Sen somna ja allt för sent men jag var ändo skapligt pigg när jag vaknade!

Imorgon ska jag o fika med flickorna i skolan efter skolan. Sen på kvällen ska jag madicken o frida ha myskväll i Robins lägenhet, han är i fjällen.


Duveholm

Sitter på mammas jobb och väntar på henne. Vi ska åka till Ica nära och hämta det vi har beställt från HM så vi får hoppas att allt passar bra. Jag tvingade mamma att köpa strumpor så hon kunde dela frakten med mig. Praktiken idag gick fort, det var roligt oxå, jag fick sluta halv två fast jag egentligen ska gå till klockan tre, så då ringde jag pappa så fick han skjutsa mig hit, och som sagt här är jag nu. Var även förbi och träffade emelie en stund, hon är så duktig i skolan hon! Runt fyra ska jag nog gå till Robin om jag hinner tills dess, vi ska laga mat och kolla på tv, ovanligt haha.

take care!

God morgon

Vissa är uppe skapligt tidigt, ja ligger i sängen med en kopp varm oboy. Jag har inte riktigt orkat ta mig upp än. ´Men nu börjar tiden springa i från mig så det är nog dags snart. Som sagt jag börjar kvart över sju, det känns tungt! Idag är en sån dag som jag bara vill ligga hemma, och inte ha praktik!  Fast är inte alla dagar såndanna? Jo ja tror det. Idag ska ja till Robin efter praktiken, förmodligen sover jag där.


faithful

Just nu känns de som det går. Om man bara vill. Det är inte säkert att avståndet kommer göra det sämre. Men det kommer bli svårt, det kommer bli mycket tårar. Helst av allt vill jag bara ha mitt hjärta här. Men jag vill inte ge upp allt, som emelie sa - ja har aldrig sett dig så kär. Nej ja har inte kännt  så här på länge, när de bara bubblar i hela kroppen! Men jag kan heller inte svära på att det kommer gå, men det är väl värt ett försök?

Jag är kär i dig Robin Nilson


Badabada

Idag åkte vi till gustavsvik o bada. Jag satt med daniel på bussen o han somna på min axel så den blev helt tokig. Det var skoj där men kan tänka mig att ja har många blåmärken efter forssen. Stackars Madicken åkte in med sin haka i mitt huvud så han har fortfarande ont i käken, det blev en riktig smäll! Bussresan hem var väldigt rolig, ja kännde mig tuff.

Ikväll ska ja lägga mig tidigt, jag ska ju upp tidigt imorn för ja har praktik. Börjar kvart över sju, inte så kul. Men det duger ändo när man är där så.  Förhoppningsvis får ja åka runt i bil imorn!!

Nu ska ja ställa mig i duschen i hundra år, tårarna syns inte där.

Torn, torn, torn

And all of a sudden you went and left
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead

will this tears ever dry?

Min kärlek kommer flytta. Inte bara flytta, utan till ett annat land. Vad gör man då? Jag har miljoner tankar i mitt huvud just nu. Det känns som mitt hjärta ska falla ihop, eller hela jag rättare sagt. Varför?! När allting är så bra som det bara kan bli, då ska något såra mig på en gång.

Maybe we can make it if we try.


Hos emelie

Jag vet inte vad jag ska säga, vad jag ska tycka. Det gör så ont att veta att du ska flytta men ja hoppas och önskar att det ordnar sig till slut..

Jag var på sultans förut och åt sallad med Frida, känndes skönt att prata med någon som verkligen lyssnar. Nu sitter jag hemma hos emelie, vi sitter  med varsin laptop i hennes säng och är sociala yes!




?

Funkar det att vara tsm med någon som bor i ett annat land?

Jag går sönder

Åt helvete

Ingenting är bra idag, min fot har somnat, min mamma glömmde min laptop i bie så ja går sitta med pappas, jag har humörsvägningar som ja tror ingen vill uppleva. Jag har varit jätte tjurig den senaste tiden, jag blir tjurig för minsta skit sak. Det är väldigt jobbigt, spec när det går ut över andra.

Det känns som mitt hjärta brister, som om det ska explodera. Jag vill bara få ut allt, skrika ut de, men det går inte, jag vet inte hur jag ska förklara det. Just nu känns de bara som att jag vill begrava mig själv i min säng och vara ensam. Stänga av mobilen och ínte svara på tilltal.

Om du nu menar vad du säger borde du veta vad du ska göra

söndag

jag och emelie va nyss en runda på stan, jag har blivit så snål, plus att jag har jätta svårt att hitta saker. Nu ska vi snart ta tåget hem, ska faktiskt bli skönt. Sen kanske Robin kommer och kollar på film :)

RSS 2.0