Juldagen

Igår kväll vart lyckat, jag sjöng singstar och spelade tv spel med barnen eftersom jag är så kung på det. Senare kom robin oxå. Nu ligger han och sover brevid mig. Jag väntar på att emelie ska komma förbi så hon kan få lite info, hon ska va kattvakt nämligen. Snart ska ja gå upp o packa det sista.. Jag börjar bli nervös...

Julafton



Vaknade till julmusik, det är ju faktiskt ganska mysigt med jul, även om det inte är min favorit högtid. Släkten var här nyss, vi åt grötfrukost och så kom tomten förbi, jag tycker inte att det är så roligt att få paket själv längre, jag älskar att se mina syskons  barn öppna sina paket, när det lyser i deras ögon, det är nog det bästa med julen, barnen. Än så länge har jag fått skor, solglasögon!!!! och pengar till australien av tomten :) Nu sitter jag o kollar på kalle anka, det är skit tråkigt men det ska ju göras på julen. Just det, pappa och jag var till kyrkogården förut, tände ljus på farmor, farfar, mormor, morfar och min farbrors grav. Det kändes härligt att gå där med min pappa, han och jag får nämligen inte så mkt tid tillsammans längre. Nu ska jag forsätta kolla och äta lite julgodis, sen ska vi iväg o flänga oxå.




Bad santa

Imorgon är det julafton, Jag har ingen julkänsla alls. Det enda jag bryr mig om just nu är att jag ska till Australien på fredag, så jag har inte ens brytt mig om att önska mig något i julklapp, jag glömde lixom bort det, knas. Men nej det här kommer inte bli en vanlig jul, vi ska inte fira den hemma som vi alltid gjort. och vi har ingen julgran. INGEN JULGRAN! fast det är kanske lite onödigt o ha det eftersom vi inte ska va hemma varken på julafton lr veckorna efter det.

Jag började packa lite smått idag, ehm.. vad tar man med sig? 1000 tröjor? Det får inte plats... Grejen är ju att ja kan inte ta med mig för mkt för då kan jag inte shoppa lika mkt där.  Men tack så är min far snäll o packar med sig lite så jag kan få lite utrymme i hans bagage. Hur stavas det? Det som känns lite tråkigt är att jag kommer inte ha någon möjlighet till att träffa mina vänner innan jag åker. Vi åker ju till sthlm på juldagen och bor på hotell så kommer inte träffa dom på länge.. Det känns tungt. Nu ska jag nog gå och lägga mig, försöker sova snabbt nu så det blir fredag någon gång!!!


Min trogna misse på mitt skrivbord!



hejhejhej

Jag tror att min familj tkr att jag är lite små blåst ibland.

Jag pappa och min låtsas mamma satt vid matboret, pappa började klaga över att han inte skulle kunna följa nyheterna i australien om det inte fanns internet i stugan vi ska bo i mestadels av tiden.
Då säger jag - Jag har inte följt nyheterna i hela mitt liv och jag har tagit mig så här långt!
Och dom viker sig dubbla av skratt. ja... Jag måste nog kolla mer på nyheterna.


dan före doppardan

Det är bra att gå på stan med min låtsas mamma!






bästa vän

Kom nyss hem från stan, fixade me dom sista julklapparna.
Igår var jag ute hos sofia, det var skönt o äntligen få vara med min bästa vän. Sen kom filip så han och sofia bakade kaka medan jag o lill fredriksson dansade. Sen kom oskar dit, han hade kört i diket med traktorn stackarn haha. Sen kollade vi på en skräckfilm, Rec tror ja den hette. Den va ju inte bra iaf, men sjukt läskig. Oskar och filip drog hem vid ett tiden så då var det dags för mig o sofia att krypa till sängs. Vaknade imorse med Ull i ansiktet, för dom som inte vet så är det sofias hund som kissar hela tiden!!!


Minijul

Igår hade vi liten julafton hemma eftersom mamma o max är i spanien på julafton och jens o sara är i thailand.
Det var mysigt och välidigt roligt att träffa alla eftersom vi inte gör det så ofta. Min bror Simon kom också och jag kan inte komma på när jag träffade honom senast . 

Idag har jag övningskört jag är så duktig. Och det var inte lätt med simon i baksätet kan jag säga haha.


just a girl

The moment that I step outside, Sso many reasons for me to run and hide
I can't do the little things I hold so dear, Cause it's all those little things that I fear

Cause I'm just a girl, I'd rather not be

Jultemadag

Det var tungt o gå upp imorse, hade velat ligga kvar breve han.
Men jag pallrade mig iväg till skolan trots allt. Och det ångrar jag stort.

Det var inte spec kul i början men sen blev det väl lite bättre.


Och vad får jag höra sen då? om du vill mig något kan du säga det till mig och inte OM mig. Jag förstår inte hur du orkar, jag orkar inte. Men om du känner att du mår bättre av att kalla mig sånna saker så förstår jag verkligen inte hur du funkar. För det har ingen roll hur många gr du säger det, jag lär inte bli det för det, och du vet nog inte vad det är heller isf. Men jag tänker inte nämna några namn eller något såhär öppet. patetiskt..
Nej nu tänker jag inte lägga ner mer av min energi till det, för helt klart så är det inte värt det. 

Imorgon kommer vi göra typ ingenting i skolan så fattar inte vad vi gör där egentligen. Och ehm? vi hade drama avslutning förra veckan, så vi borde sluta klockan elva imorn, det trodde vi först. MEN NEJ!  Vi ska leka lekar en extra lektion o sluta två? Nödvändigt. Jag blir så irriterad på lärare ibland!!


9 dagar kvar



What if u forget




helgen

Fredag:  I skolan hade vi lucia tåg, första gången gick brandlarmet så det blev ju inte så lyckat men. Jag o lina skuttade runt som tomtar, mkt söta sådanna. Efter skolan gick jag till robin o sov en stund innan ja mötte sofia vid tåget. Sen lekte jag med johanna o sofia, jag har saknat oss så otroligt mkt. Vi kollade på idol o massa annat skit och många skratt blev det. Sen sov jag hos robin.

Lördag: På morgonen traskade jag hem, sen övningskörde jag med pappa, jag är så braaaaaaaaaaaaaaaa  kan nog ta körkort nu haha . Senare kom emma, emma, johanna, sofia, emelie till mig och  sen drog vi till robin på fest, det var skojj men jag somnade hastigt och vaknade på söndagen och mådde inte allt för bra !!

Idag är jag hemma från skolan. mår inte alls bra men ska försöka sova ut så ja kan gå imorn!




Drama

Vi spelade upp våran lilla julpjäs idag på dramat, det var typ en annan version av jesus födelse. Det var riktigt roligt och allt gick bra, förutom att henke glömde tomeluvan haha. Men den andra gruppens julpjäs verkade väl förberedd men ja tycker nog att våran var mycket roligare. Och det höll dom oxå med om så haha. Ja imorgon är det luciatåg, jag förstår verkligen inte varför vi ska göra det, jag tycker bara det känns pinsamt men men, man får väl bjuda på sig själv.


anything other

nu är det 16 dagar kvar tills jag åker. Det är ju inte lite skönt, komma bort från allt det här. På senaste tiden har det hänt så otroligt mkt, och inte bra saker. Jag är väldigt trött på alla missförstånd och falska rykten. Jag är trött på när folk lägger sig i och ska ha en åsikt om något som dom inte har någon aning om, ingen aning om hur mkt det som de klagar på betyder för mig. Jag vet vad jag håller på med så det är bara onödigt att lägga ner energi på att tycka saker om det.

Its my life


Onsdag

Det kändes otroligt tungt att kliva upp imorse. Men det gick. Vaknade av hantverkare i hela huset också. Får hoppas dom är klara när jag kommer hem, det ser ut som en bomb har slagit ner just nu. Fick tillbaka matteprovet idag också, MVG-, jag är nöjd. Efter skolan ska jag med madicken till stan o försöka hitta en julklapp till min lilla mamma.



Center of my heart

Vad är det som händer? Det känns som att alla är osams, sårade och besvikna. Det är så hämskt jobbigt o se sina vänner så. Det är det värsta som finns, spec när man inte vet vad man ska göra åt det. Jag kan inte säga mer än att jag finns där, fast ja vet att det hjälper inte spec mkt.

Nu ska jag åka till emma, för sen ska vi på lucia kröning, suger att emelie inte blev!!


Ellwynska

Ja, det är där jag befinner mig just nu. Jag var så fruktansvärt trött imorse så trodde aldrig att jag skulle komma iväg men det gjorde jag till slut. Jag är så trött hela tiden känns det som, skolan tar verkligen på krafterna så när jag kommer hem vill jag bara ligga o slöa hela kvällarna och på helgerna vill jag bara sova. kul liv.se
Men snart är det jullov, och australien skönt o få slippa den här äckliga stan!

Efter skolan ska jag färga emelies hår, lr ah utväxten. Sen ska jag nog till Robin :)


Plugg

Nej ja suger på o skriva men ja har en anledning nu!
Jag sov i mammas lägenhet igår, och har tyvär inget internet där så kunde varken plugga eller blogga haha
Igår träffa jag johanna, saara, maja, hannah o emma en lite stund, hih. Sen gick ja hem o kolla på heartbreak hotel, somna efter typ halva. Vi håller på för fullt i skolan med lucia tåget men jag tycker inte att det blir bra, jag tycker bara det är pinsamt att vi överhuvudtaget ska göra det, men vi får väl hoppas att det ordnar sig. Jag köpte en tröja och ett par stövlar idag, men ja har ingen kamera hos mamma så kan inte ladda upp nån bild, lucky me!
Men när jag o mamma kom hem förut stod dörren på glänt, as läskigt :O

Nu ska jag plugga vidare, imorn ska ja nog till Robin :)


RSS 2.0