Barn?

Nej jag tror inte det, inte än iaf. Jag är verkligen ingen bra barnvakt. Jag vet lixom inte hur man ska hantera de små liven. Plus att jag är lat och har inget tålamod. Förhoppningsvis kommer jag lära mig tills det är min tur.

Och eftersom att alla undrar men inte vågar fråga mig utan springer hos mina vänner  - ja, jag är tsm me Robin Nilson

Huvudstaden

Där sitter jag just nu hos min kära bror och hans tjej, Emelie är här också. Vi ska va barnvakt ikväll så det blir en myskväll med film och pizza.

Igår efter skolan fikade jag med frida lina hanna o madicken, det blev mycket skratt som tydligen inte uppskattades av andra. haha . Sen åkte jag med frida hem och myste med hennes kissemisse Boris. Sen ko  fredrik och robin, Fredrik skjutsade ut mig och robin till bie, där spelade vi kort och kollade film och somna sött!

Jag visste att din flytt skulle komma, det var jag beredd på. Men jag vet inte längre hur jag ska bära mig åt för att klara det. Kanske skulle vi skitit i allt redan från början, men vem visste att det skulle utvecklas till kärlek. Nej jag ångrar inget, jag är kär i dig.      Stanna.

hem ljuva hem

Nu är jag hemma från en jobbig dag. Jag började kvart över sju, då var jag lagom trött men ja kämpade för att hålla mig vaken. Praktiken var helt ok idag, ja slutade halv tre, då åkte ja hem till pappa en sväng men de va ingen hemma. Sen drog ja med emelie o träna vid fem, och nu har ja fastnat här fast ja egentligen skulle behöva städa mitt rum. Ska väl försöka ta tag i det senare. Imorgon blir det nog bara mys me Robin i bie tror jag. På lördag åker ja till sthlm me sofia!


Praktik

tack blogg.se för att hela mitt inlägg försvann!

Igår var jag på coffee house med madicken sofia och Lina, det var mysigt och mkt skratt blev det. Sen gick jag hem till Robin, jag tror det var ett misstag att ta dit mitt tv spel haha. Vi gjorde kyckligsallad och kollade på film, sen sussade jag sött! Det var dock väldigt tungt o komma upp imorse när han fick ligga kvar.

Första dagen på praktiken då, jag börjde halv tio och slutade kvart över två.  I framtiden kommer ja dock börja kvart över sju....................hmf.. Min handledare är bra och jag trivs jätte bra. Sen har jag kakka o henke på samma ställe som ja kan äta lunch med så det kommer nog bli bra.

Jag fick en grym kommentar av en tjej som tkr ja ska skita i alla som snackar. Ja blev glad av o läsa det. Så om du läser så tackar ja så mkt!

orange?



kan man ha fler färger ? !

första blonderingen ni får ha förståelse

inpackning

Ja, jag sitter just nu med inpackning i håret.
Jag har nyss blekt lite slingor i håret, jag är lite rädd för resultatet måste jag säga. Men jag ska tvätta ur de här snart o torka håret så får vi se hur de blev, lägger nog ut en bild oxå. Mamma ska även få toppa mig, total makeover haha. Men det behövs.

Imorgon har vi gympa direkt på morgonen usch, jag är så lat som det går o bli.  Men sen ska ja nog sova hos Robin o de gör mig glad.

Måndag

Visst får man ha åsikter, men ingen kan förvänta sig att jag kommer att ta åt mig eller överhuvudtaget bry mig. Sen finns det ingen som behöver läxa upp mig för ja klarar mig så bra själv ska ni se. Mitt liv, mitt val. Och för alla som bara ser ner på det, svårt o bara ta att ja mår bra lr? Tss lägg ner för fan. ¨


damp? Nej men det är bara så komiskt haha.


Söndag kväll

varför bry sig?

Jag är kär i Robin Nilson


Helgen är över.

Det har varit en rätt bra helg. I fredags var jag, emelie, frida, madicken, lina, hanna och julia ute och åt på parken, sen gick vi hem till madicken och skulle kolla på lets dance, men nått hände med tv'n så vi fick sätta på en film ist, fusking åmål, stavas de så? Ah sen kollade vi på mamma mia, sen gick ja hem o sussa hos robin.

I går  fyllde saara år, så vi gick till olympos och åt, överaskningen åt saara va dock lite av en besvikelse. Sen gick vi hem till adam o alex på fest. Ja måste säga att ja emelie o sabina ägde på o rappa, inspelat o klart ;D
Sen mötte robin mig så gick vi hem o sov.


Jag är kär

       

Torsdag

ja färgningen imorn skjuter jag upp, jag vill inte att allt mitt hår trillar av. Så jag får se ut såhär ett tag nu. Och ja, jag måste börja använda mina glasögon nu, det är hemskt vad ja ser dåligt nu. Och ja, jag har försökt undvika dem när de ligger på skrivbordet och tänkt - nej ja behöver dom inte. Men nu har jag tagit mitt förnuft till fånga. Jag kommer se smart ut imorn helt enkelt.


Imorgon

Ska Sofia färga mitt och madickens hår! YEY

Skolan

Sitter och skriver att aktivitetschema åt Elsa, fråga inte. Ja, madickens största problem verkar vara vilken stil hon ska ha på överskriften. Väldigt seriöst alltså. Dom här dagarna när vi egentligen ska ha praktik är helt onödiga, vi gör inget vettigt. Jag har iaf fått mail från min praktikplats nu, jag börjar halv tio på onsdag, ganska skönt iaf.

Efter skolan ska jag träna med emelie, det behövs. Jag har blivit allt för slarvig med det. Men jag har ingen ork, plus att jag har världens träningsvärk sen idrotten i skolan i tisdags haha, sofia med (men hon har aldrig haft träningvärk så man får ha lite sympati där).

Tack o hej

Tisdag

den här dagen hade jag kunnat hoppa över, den har inte gett mig något. Imorse var det hemskt på gympan, ja trodde ja skulle svimma, jag måste verkligen bygga på min kondition haha. Sen har det varit så himla dåligt väder oxå. Vi fick tröjor i skolan idag, med ellwynska på som vi ska ha på praktiken, hmm tror alla elever har fått dem i typ 1000 år bakåt. Efter skolan gick jag med emelie till coffiehouse och fika. Och nu sitter vi här med varsin dator, men ja ska nog snart sussa!


Foto ?

Jag bara undrar varför man skriver foto när man har tagit ett kort. Tex om det vore jag skulle de stå på en bild ja tagit : Foto: Jennika Gustafsson. Alltså alla som försöker leka lite fotograder i sina bloggar skriver så. Varför? Alla ser väl ett det är ett foto lr? smart.

Måndag

ligger och läser ondskan, ska ha fem citat tills imorn. Har tre så måste skynda mig lite känner jag så ja får nån sömn. R va här nyss, jag o emelie följde han en bit hem så vi fick röra på oss lite. Kanske borde träna imorn? Jag vet plötsligt inte hur jag ska göra i helgen, hade missat en detalj så måste styra upp det här nu.

Jag vet att jag inte borde frukta det värsta, men tänk om? Det här skrämmer mig. Hjälp . 

Söndag

Imorse vakna jag med R breve mig. Min bror o familj kom o åt frukost med oss, sen skulle ja ut o övningsköra!
Det gick jätte bra haha, körde i 70 oj oj . Redo o ta körkort nu lr? Sen åkte jag in o träna med emelie sen blev de kebab. fy. Nu sitter jag o emelie o lanar ? Det borde ju räknas som det iaf.

Igår laga vi jätte god mat o umgicks. Sen skulle ja o R kolla på film, men ja tokslockan halv 11. Ja så kan de va ibland.


Slö lördag

Kom nyss hem, har vart ute o övningskört med max, det gick verkligen jätte bra, han är mkt bättre på att lära ut än mamma och pappa. Så det här kommer nog bli bra så småningom. Jag fick gå upp klockan 10 imorse för max skulle hämta mig hos R. Ja, igår blev ju inte allt för lyckat, mkt tjaffs o så, men det va bra ett tag iaf. Vi får bara hoppas att allt ordnar sig. Nu ska jag städa upp lite på mitt rum, ser ut som fan. Sen ska jag o Max laga mat, och så kommer R hit och stannar över natten.

Party up!


Skolan

Just nu har jag rast, vi har haft alternativ medicin, vi drack te och åt kakor ? Lugnande lr nått. Nu efter rasten ska vi gissa delar på några blommor. Det är verkligen super roligt, hoppas ni förstor min ironi där. Hmm blir lite trött på vissa i skolan som har minimal stubin, inget roligt umgänge då direkt. Madicken duger haha, okej madicken är bäst. :D
Efter lunch kommer frida wiiiiiiie. haha.

Efter skolan ska ja till emelie o slöa, det är jag bra på. Sen ikväll blir det party hos R. Vi får hoppas det blir lyckat trots lite motgångar. Men det är väl bara o släppa det o ha kul.

Imorgon ska jag ut o övningsköra med Max. Ja faktiskt, jag som hade sagt att ja aldrig mer skulle göra det efter förra gången. Värsta jag vart med om.  Sen på kvällen blir det myspys med familjen, R kanske kommer oxå. Vi får se.

Ja, jag hade tänkt bli bättre på o blogga, jag är inte så kung på det tyvär.


Frida!!!!!!!!!!

NU HAR JA BLOGGAT ENDAST FÖR DIG :D


friendship lasts forever?

det här suger..

Katrineholm

Det du inte vet om dig själv, vet alla andra. Fuck it.

Miss

I MISS MY FRIENDS!!!!!


Australien

Det ar snart dags for mig att ga o lagga mig, en hel dag pa stranden tar pa krafterna. Usch jag vill inte aka hem, lr jag vill hem till mina vanner och till R, annars nej jag stannar garna for resten av mitt liv, ja lixom vad hander med katrineholm om jag far fraga???!!! Jag blir sa irriterad, men om det ar sa de ska va sa visst.

Det ar iaf helt underbart har, nja vadret har inte vart pa topp sa det har inte blivit sa mkt solande men det gor absolut inget, det finns sa mkt annat o gora, ska ladda upp lite bilder nar jag kommer hem.

Och vill ni veta?!!

Augusti 2011 FLYTTAR JAG HIT!!!

RSS 2.0